Eğitim Programı Geliştirme Çalışmaları

Antrenörlük Eğitimi Bölümü akademik personelinin ve sınıf temsilcilerinin katıldığı toplantıda ders kataloğu ve müfredat çalışmaları yapıldı. Toplantıda uluslararası müfredat örnekleri tartışıldı. Avrupa ülkelerinde uygulanan müfredatların benzerlerinin bölümümüze uygunluğu hakkında fikirler sunuldu. Bununla birlikte, Milli Eğitim Bakanlığı ve Yükseköğretim Kurulu'nun son dönemde yaptığı yeni çalışmalara bölümümüzün adaptasyonu ile ilgili görüşmeler gerçekleştirildi. Toplantıda çeşitli kararlar alındı ve görüşmelerin periyodik şekilde tekrar edeceği belirtildi.

f1e65b41-0f60-4617-a841-7c09fc81ed65.jpg

Bununla birlikte, Yükseköğretim Yürütme Kurulunun 20.10.2022 tarihli toplantısında Spor Bilimleri Fakültelerine bağlı Antrenörlük Eğitimi bölümlerinde 8 dönemlik eğitimin 2 döneminin (6+2), Spor Yöneticiliği ve Rekreasyon bölümlerinde ise 8 dönemlik eğitimin 1 döneminin (7+1) ilgili sektörde işletmede meslek eğitimi olarak verilmesi uygun görüldü. Ayrıca Gençlik Spor Bakanlığı ve YÖK arasında 29. 11.2022 tarihinde bu kapsamda işbirliği protokolü imzalandı.

Bu uygulamayı kataloglarımızda hayata geçirebilmemiz için sizlerin geri bildirimine ihtiyaç duymaktayız.

Geri bildirim vermek için aşağıdaki ankete katılımınız bizim için önem arz etmektedir. Desteğiniz için teşekkür ederiz.

Spor Bilimleri Fakültesi Eğitimde Program Geliştirme Geri Bildirim Anketi

İlgili yönerge ile ilgili detaylı bilgi almak için tıklayınız.

GSB ve YÖK protokolü ile ilgili detaylı bilgi almak için tıklayınız.

Eklenme tarihi: 12.01.2023 14:54:01
Son güncelleme: 24.02.2023 09:23:50