Bölümümüz 1. Sınıf Öğrencileri İle Oryantasyon Toplantısı Gerçekleştirildi

Antrenörlük Eğitimi 1. Sınıf öğrencileri ile oryantasyon toplantısı gerçekleştirildi.

1. Sınıf öğrencilerinin, bölüm öğretim elemanlarının, bölüm ve fakülte yönetiminin katılımıyla gerçekleşen toplantıda öğrencilerimize fakültemizin tarihsel gelişim süreci, eğitim içeriği gibi konular hakkında bilgi verildi.

Fakültemiz dekanı ve aynı zamanda Antrenörlük Eğitimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Abdurrahman Aktop öğrencilere başarı dolu bir eğitim süreci dilerken, Spor Bilimleri Fakültesi'nde bir aile ortamı olduğuna dikkat çekti. Eğitim süreci boyunca oluşabilecek herhangi bir sorun, istek veya öneride her zaman öğrencilerimize destek olunacağının ve en etkili eğitim ortamını sağlamak için çalışmalara devam edileceğinin altını çizen Prof. Dr. Abdurrahman Aktop, 4 yıllık eğitim sürecinin dolu dolu geçmesi adına çeşitli tavsiyelerde bulundu.

Konuşma sonrasında Antrenörlük Eğitimi bölümü öğretim elemanları öğrencilerle tanışırken, fakültemizde geçirecekleri eğitim sürecinde başarılar dilediler.

Toplantı, öğrencilerimizin görüşlerini paylaşmasıyla son buldu.

Oryantasyon 2.jpeg                                                                          Oryantasyon2.jpeg

Eklenme tarihi: 9.10.2023 15:56:53
Son güncelleme: 9.10.2023 15:58:51